top of page

Teamet

ICE BEAM TEAM

Vi producerer den mest næringsrige plantebaserede protein-is!



    Ginda Hirslund

    CEO, produktudvikler, kok og kogebogsforfatter

 


Gindas rejse i det plantebaserede køkken startede i midten af 90’erne i de københavnske græsrodsmiljøer.
Efter mange års arbejde med grøn, kulinariske mad, både i ind- og udland, blev behovet for at uddybe ernæringsdelen af det grønne madunivers vigtig.

 

Uddannelsen til ernæringsterapeut, og efteruddannelsen i plantebaseret sportsernæring, gav en indgående forståelse for biokemien i vores mad og klargjorde ønsket om at bygge bro mellem teori og praksis med lettilgængelige opskrifter og progressive madprodukter. 

 

Ginda har været køkkenchef, arbejdet som privat kok og i retreat-verden. Hun er fermenteringsekspert og har arbejdet med at udvikle opskrifter på plantebaserede produkter og skolemad med en sund profil. Hun har desuden skrevet bogen 51% Raw, der baserer sig på hendes teorier og unikke viden. 

 

Arbejdet med sportsernæringen, interessen for brobygning og ønsket om at skabe et etisk, banebrydende og velsmagende produkt har været katalysator for udviklingen af Ice Beam isene. 

      Sofie Tusnelda Rasmussen
        SoMe-manager, produktudvikler, produktion og salg



Sofie har know-how fra retningen Fødevarer og Ledelse på Ernæring og sundhedsuddannelsen.

Gennem en studierelateret praktikperiode tilbage i november 2020 blev hun medudvikler af Icebeam.dk, som det er i dag.

Med sin passion for det plantebaserede køkken, bæredygtighed og rene råvarer, samt sans for æstetik og kulinarisk kvalitet, blev hun hurtigt en fast del af virksomheden. Hun tager bl.a. del i produktudvikling, produktion og salg, samt er ansvarlig for kommunikation på de sociale medier.

 

 

​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
       

AP8A9785_web.jpg
bottom of page